Előfizetői tartalom

Néhány érdekes adat tavalyról - megjelent a KSH 2005-ös évkönyve

Portfolio
Az eddigi hagyományokhoz megfelelően idén is októberben jelentette meg a Központi Statisztikai Hivatal szokásos évkönyvét. A ma nyilvánosságra került kiadványban a KSH 31 fejezetben több mint 500 táblázatban közöl mintegy 200.000 adatot. Ezen felül ma jelent meg a jövedelmi helyzet, valamint annak eloszlására vonatkozó tanulmányokat tartalmazó összesítő füzet is.

Balogh Miklós, a KSH elnökhelyettese a sajtótájékoztatón kiemelte, miután az egyes adatok már külön előbb felkerülnek az intézet on-line adatbázisába, az évkönyv egyik legfontosabb tulajdonsága véleménye szerint az átfogó kép bemutatása, valamint azok időtérben való elhelyezése. A kiadvány adataiból nemcsak az ország és a népesség legfontosabb adatai olvashatóak ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés