Előfizetői tartalom

Szocialista politikus lehet Katona utóda - biztosabb Veres széke?

Portfolio
A múlt pénteken lemondott Katona Tamás pénzügyminisztériumi államtitkárt a szocialista frakción belül elsősorban a párt költségvetési munkacsoportjának egyik tagja válthatja - értesült a Napi Gazdaság. A Pénzügyminisztérium sajtóosztálya nem kívánta kommentálni az értesülést, mindössze "időben tájékoztatást" ígért. Az MSZP-frakció és a költségvetési munkacsoport még nem tárgyalt a kérdésről, így hivatalos álláspont sincs - jegyzi meg a lap.

A Napi emlékeztet arra, hogy tavaly júniusban Radnai György közigazgatási államtitkár távozásakor végül a költségvetési munkacsoport egyik tagja, Molnár Albert foglalta el a politikai államtitkári pozíciót, amely éppen a Radnai posztját átvevő Katona távozásával ürült meg. Akkori információi szerint több MSZP-s munkacsoport tag neve is komolyan felmerült, köztük Molnár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés