Előfizetői tartalom

Varga: adócsökkentés kell a kiadások lefaragásával párhuzamosan

Portfolio
Borotvaélen táncol a magyar gazdaság, a piac éppen kivár, de hamar elfogyhat a türelem - véli Varga Mihály, a Fidesz alelnöke, majd hozzáteszi, ennek bekövetkeztekor csak rossz forgatókönyvek következhetnek. Az ex-pénzügyminiszter az ellenzéki párt gazdasági programjáról beszélt a Magyar Nemzetben, azonban határozottan kijelentette: "nem létezik semmilyen Orbán-csomag".

Varga megerősítette az eddigi nyilatkozatokat, melyek szerint a Fidesz alternatív javaslata négy alappillérre épül: a hitelesség visszaszerzése, a fiskális konszolidáció, a versenyképesség javítás, valamint az euró bevezetéséhez szükséges társadalmi konszenzus kialakítása. Ezek megvalósításához pedig elsősorban az államháztartási kiadások lefaragása szükséges. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés