Előfizetői tartalom

Katona távozása után: mi lesz Veressel?

Portfolio
Katona Tamás távozása a Pénzügyminisztérium államtitkári posztjáról komoly vérveszteség a tárca számára a 2007-es költségvetési tervezés hajrájában, mely ismét felerősíti a Veres János pénzügyminiszter további sorsára vonatkozó találgatásokat is - így összegzik a szombati és mai lapok a fejleményt. Érdekes, hogy éppen ellentétesen látja a Népszabadság és a Világgazdaság, mint a Napi Gazdaság azt, hogy Katona belső utóda erősítené-e Veres pozícióját.

A Népszabadság szerint amennyiben a tárcán belüli utódválasztás (Várfalvi István szakállamtitkár, illetve Karácsony Imréné adóügyekért felelős szakállamtitkár jöhet szóba) következik be, az azt erősítené, hogy marad Veres, aki mellé az apparátust irányítani képes személy kerülhet. A külső, politikai kötődésű államtitkár érkezése viszont a lap szerint azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés