Előfizetői tartalom

Jövő héten lehet döntés az egészségügyi reform második adagjáról

Portfolio
A jövő hét folyamán kerülhet az egészségügyi tárca második törvénycsomag-javaslata a kormány elé. Ebben a vizitdíjról, a várólisták és betegutak kialakításának módjáról, valamint különféle gyógyítási csomagról tárgyal majd a kabinet - írja a Világgazdaság. Ezen felül Molnár Lajos miniszter szerint döntés születhet az ellátási csomagok kialakításáról is.

A kabinet még szeptemberben döntött a vizitdíj januári bevezetéséről, valamint a kórházi ellátás fizetőssé tételéről. Most a betegutak szabályozásával a páciens a háziorvosok beutalásával kereshetné fel a szakrendelőket és kórházakat. Az ellátási csomagok kialakításával a minisztérium meg fogja szabni milyen kezelések járnak állampolgári jogon, melyek biztosítással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés