Előfizetői tartalom

Londoni elemzők: drámai-e a magyar infláció?

Portfolio
7.5-8% körüli szinten tetőzhet a magyar infláció a jövő év első negyedévében, a tegnapi adatok pedig erősítették a kamatemelési várakozásokat a piacon - fejtették ki véleményüket londoni feltörekvő piaci stratégák az MTI-nek. A szakértők alapesetben 50 bp-os kamatemelést várnak októberben, melyet 25 bp-osra csökkenthet, ha a tegnap bekövetkezett magyar piaci erősödés fennmarad, illetve esetlegesen folytatódik. A portfolio.hu által közölt elemzői kommentárok az alábbi cikkben találhatók: 2006.10.11 09:35 Elemzői kommentárok a vártnál magasabb inflációra (JP Morgan, Goldman Sachs, BA-CA, stb.) (3.)

A tegnap közzétett szeptemberi inflációs statisztikákban a legnagyobb meglepetés az, hogy a közszolgáltatási áremelések már szeptemberben ilyen mértékben megjelentek a fogyasztói inflációban. Ennek ellenére továbbra is úgy látom, hogy 8 százalék körül fog tetőzni a pénzromlás éves üteme a jövő év első negyedében - mondta el tegnap Jeff Gable, a Barclays Capital befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés