Előfizetői tartalom

Mikor fagyasztják be a Kohéziós Alapot Magyarország felé? - Almunia ma elárulta (2.)

Portfolio
Mindezidáig se Magyarország, se más EU-tagországgal kapcsolatban nem fontolgatta az Európai Bizottság, hogy a Kohéziós Alap forrásait befagyassza; ez akkor biztosan napirendre kerül, ha Magyarország nem teljesíti az Európai Bizottság legutóbbi (szeptember 26-i) ajánlásait, melyeket mai ülésén a pénzügyminiszterek testülete is jóváhagyott - jelentette ki Joaqín Almunia.

Az Európai Bizottság gazdasági és monetáris ügyekért felelős biztosa megismételte, hogy a magyar konvergencia-program nagyon ambiciózus a deficitcsökkentési célokat illetően. Almunia elsősorban a tervezett strukturális intézkedések részletes bemutatására szólította fel a magyar kormányt. Jelezte továbbá: magasnak ítélik a megvalósítási kockázatot a múltbeli tapasztalatokból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés