Előfizetői tartalom

Még él a csökkenő trend - Ismét mínuszban az olaj árfolyama

Portfolio
Kis mértékű elmozdulással ismét lefelé vette az irányt az olaj árfolyama. A londoni Brent spot jegyzések 0.3%-ot csökkentek, míg a novemberi határidős ICE Brent 0.2%-ot veszített értékéből. Az OPEC tegnap bejelentette, hogy kész 1 millió hordóval csökkenteni napi kitermelést, aminek hatására emelkedésnek indultak a jegyzések. A legnagyobb olajexportálókat tömörítő kartell először kommunikációs úton kívánja elérni az olajáresés megállását, és ha ez nem bizonyul megoldásnak, akkor ténylegesen beavatkozhat.

Kapcsolódó cikkünk2006.10.05 12:381 millió hordóval akar csökkenteni az OPECAz OPEC (világ olajkitermelésének harmadát adja) tegnapi bejelentésének köszönhetően a következő napokban az olaj árfolyamának oldalirányú mozgására számíthatunk, árulta el a Reuters-nek egy londoni bróker. A technikai elemzők szerint a novemberi határidős Brent árfolyamának (jelenleg 59.8...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés