Előfizetői tartalom

Mi történik a gazdaságban? - Hamecz István, az MNB vezető közgazdásza válaszol

Portfolio
2006. október 5-én 13 órától Hamecz Istvánt, a Magyar Nemzeti Bank Közgazdasági és monetáris politikai szakterület igazgatóját kérdezhetik az MNB fórumon. Monetáris politika, euró bevezetés, árfolyam, konvergencia - ha Önt is érdekli, mindent megkérdezhet a jegybank vezető közgazdászától. A modern monetáris politika hatékony működésének egyik alapfeltétele a kommunikáció. Ma már az is alapvető követelmény, hogy a jegybank az interaktív lehetőségekkel is éljen és elmélyültebb, részletgazdagabb párbeszédet folytasson az érintettekkel. Az MNB vezető szakértői várják kérdéseit!

MNB Melléklet Mi történik a gazdaságban? - Hamecz István, az MNB vezető közgazdásza válaszol Fórum Egy fórum hasznosságát valójában nem is szükséges hangsúlyozni, hiszen könnyen belátható, a párbeszéd mindkét félnek - a kérdezőnek és a kérdezettnek egyaránt - hasznára válhat. Az sem új felfedezés, hogy a modern monetáris politika hatékony működésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés