Előfizetői tartalom

Várt feletti mértékű bővülés az olajkészletekben

Portfolio
A várakozásoknal nagyobb mértékű bővülés mutatkozott a szeptember 29-ei héten az amerikai olajkészletekben. A nyersolajkészletek 3.3 millió hordóval emelkedtek a Ruters által megkérdezett elemzők által várt 0.5 millió hordó helyett, míg a benzinkészletek a várt 0.7 millió helyett 1.2 millió hordóval emelkedetek.

Kapcsolódó cikkünk2006.10.04 13:59 Pluszban az olaj, megegyeztek az OPEC országokA marketwatch.com által megkérdezett Wachovia és Firmat elemzői a nyersolajkészletek 1.1 millió hordós csökkenésére számítottak a szeptember 29-ével záruló hét tekintetében, míg a Platts elemzői 700,000 hordós csökkenést vártak. A benzinkészletek tekintetében a Wachovia 2, a Firmat 0.9, a Platts...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés