Előfizetői tartalom

Valamennyi MSZP-képviselő Gyurcsány mellett - pénteken lesz a szavazás?

Portfolio
Amennyiben Gyurcsány Ferenc kormányfő javasolja és azt az MSZP frakció is támogatja, pénteken sor kerülhet a parlament plenáris ülésére, amelyen megtarthatják a kormányfővel kapcsolatos bizalmi szavazást - jelezte Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese. A Reuters-nek nyilatkozva kijelentette, hogy a képviselőcsoport mind a 186 tagja támogatni fogja Gyurcsányt.

Ezen túl elsősorban az érdekes, hogy az SZDSZ milyen jelzéseket küld Gyurcsánnyal kapcsolatban. Tegnap este Kuncze Gábor pártelnök jelezte: támogatják a kiigazítást és a reformokat. Arra a konkrét kérdésre, hogy ez Gyurcsány Ferenc támogatását is jelenti, nem volt teljesen egyértelmű a válasz. A kormányfő tegnap esti beszédében azt hangsúlyozta, hogy mindkét koalíciós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés