Előfizetői tartalom

Hazai elemzői reakciók a választási eredményekre

Portfolio
A magyar választási rendszer bonyolultsága ellenére a tegnapi helyhatósági választások eredménye félreérthetetlen - véli Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője. Annak ellenére, hogy nem befolyásolják a koalíció parlamenti többségét, a hétvégi események rövidtávon gyengíthetik Gyurcsány Ferenc pozícióját pártján belül - tette hozzá kommentárjában.

Nem várhatóak egyelőre személyi változások, mindazonáltal a politikai kockázatok nem enyhültek hazánkban a szakember szerint. A piac reakciója egyelőre enyhén negatív. Az állampapírokra tartást ajánl az elemző. Súlyos vereségnek ítélik a kormánypártok részéről a tegnapi helyhatósági választások eredményét a Budapest Economics elemzői. Félő ezek után, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés