Előfizetői tartalom

A hét második felében bizalmi szavazást kér Gyurcsány! (3.)

Portfolio
Délelőtti rádióinterjújában a bizalmi szavazást még csak mint lehetőséget említette meg Veres János pénzügyminiszter; a Reuters kormányközeli forrásból röviddel ezelőtt azt jelentette, hogy a hét második felében bizonyára ezt kéri maga ellena Parlamentben Gyurcsány Ferenc. A forrás ugyanakkor hozzátette: a miniszterelnök a konzultációk alapján biztos benne, hogy megkapja a szükséges támogatottságot munkája folytatására. Valószínűnek tartjuk, hogy Gyurcsány a délután 2-re összehívott sajtótájékoztatón jelenti be a bizalmi szavazás kérését.

11:25 Elképzelhető, hogy ezen a héten bizalmi szavazást kér maga ellen a parlamentben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - mondta el ma a Gazdasági Rádiónak adott interjújában Veres János pénzügyminiszter. A tárcavezető a kormányfő stabil pozícióját firtató kérdésre válaszolva emlékeztetett, hogy a koalíciós pártok vezetői tegnap este bizalmukról biztosították...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés