Előfizetői tartalom

Nem rossz! - Egy év alatt 200%-os hozam az ezüst piacán

Portfolio
Az ezüst azon nemesfémek közé tartozik, mely tavaly szeptember óta 200%-os emelkedést követően májusban 26 éve nem látott 15.17 dolláros lokális csúcsra futott, azonban azóta 35% körüli mértékben esett vissza. A további árfolyamalakulás tekintetében a szakértők többsége megosztott. Miért érdemes foglalkozni a sokak által unalmasnak tartott nemesfémekkel? A volatilitás önmagáért beszél. A cikk keretében mélyebben megismerhetik olvasóink az ezüst árfolyamát befolyásoló tényezőket és azt, hogy mire számítanak az elemzők az elkövetkező hetek árfolyammozgásának tekintetében.

Mit mutat a fundamentum?. Az ezüst árfolyamára ható tényezőket két nagyobb csoportba tudjuk osztani. Az egyikbe az ezüst fundamentális jellemzői tartoznak, mivel jelentősnek mondható annak ipari felhasználása, a másik csoportba pedig azon makrokörnyezet és piaci hangulat, mely a nemesfémek befektetési eszközként való használatából eredően vannak hatással az ezüst árfolyamára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés