Előfizetői tartalom

Már támasz a 600 dollár

Portfolio
Az arany árfolyama két hete először ma áttört a 600 forintos szinten, ami eddig jó támaszként is szolgált a nemesfém árfolyamának. Az optimizmus forrása az olaj piaca, ahol tegnap 3%-os mértékben emelkedtek az árfolyamok. A jelenlegi erősödés ellenére vegyes a szakértők várakozása a nemesfém árfolyamának tekintetében.

“Nem gondolom, hogy az arany piaca jelentős emelkedésre lenne képes rövid távon. Technikailag a nemesfém árfolyama már inkább túlvettnek tekinthető" nyilatkozta Jeremy East, a Standard Chartered Bank vezető kereskedője a Reutersnek. A szakértő nem látja elég erősnek a piacot, hogy új csúcsra emelkedjen ebben az évben. A Dresdner Kleinwort elemzője, David Holmes szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés