Előfizetői tartalom

Szakértői vizsgálóbizottságok felállításáról döntött a kormány: jövő héten indul a munka

Portfolio
Jövő héten kezdi el a munkát az a három szakértői vizsgálóbizottság, amely a lakossági pénzügyi szolgáltatások, a kiskereskedelem és a vezetékes energiaellátás (villamos energia, földgáz, távhő) piacáról készít elemzést a kormány számára. A független szakértőkből álló testületek tagjai nem kapnak díjazást munkájukért. Minderről mai ülésén döntött a kormány.

A kormány mai ülésén három szakértői vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezte. A kormány szerint szakértői vizsgálatok mutatnak rá, hogy annak ellenére, hogy Magyarországon az emberek és a vállalkozások háromtucatnyi bank és több száz takarékszövetkezet szolgáltatásai közül válogathatnak, bizonyos területeken ennek ellenére is korlátozott a verseny. A Lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés