Előfizetői tartalom

Nemzetközi kommentek az EB tegnapi döntéséről

Portfolio
A várakozásoknak megfelelően elfogadta ugyan a konvergencia-programot az Európai Bizottság tegnapi ülésén, de továbbra is figyeli az ország gazdasági eseményeit - így kommentálja az eseményeket a nemzetközi sajtó. A hírről tényszerű említést tesz a legtöbb lap, ugyanakkor megemlítik, a szigor hazánk gyenge fiskális pozíciójának köszönhető, és megmaradt a kockázata annak, hogy a kormány nem viszi véghez a vállalt reformokat.

A konvergencia-program támogatásáról döntött az Európai Bizottság tegnapi strasburgi ülésén, ugyanakkor hozzátette, annak rideg betartását kéri a kormánytól - írja a BBC News. Az angol újságírók ezen felül idéznek Joaquin Almunia, uniós pénzügyi biztostól, aki elmondta, a magas költségvetési hiánynak és államadósságnak köszönhetően Magyarországon az állampénzügyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés