Előfizetői tartalom

Meglepően pozitív ingatlanpiaci adat az USA-ból (2.)

Portfolio
A csökkenő várakozásokkal szemben emelkedett az új lakások értékesítése az Egyesült Államokban augusztusban, miután az előző havi adatot lefelé módosította a Kereskedelmi Minisztérium. A most publikált adatok tanulsága szerint augusztusban az évesített érték megegyezett az előrejelzésekkel (1.05 millió), ugyanakkor a megelőző havi érték mindössze 1.009 millió lett, ami lényegesen alacsonyabb az előzőleg közölt adatnál (1.072 millió).

4.1 százalékkal emelkedett az újlakás-értékesítés évesített értéke júliushoz képest, miután az utóbbi jelentősen módosult lefelé. Így 2003 márciusa óta a legalacsonyabb értéket jelentette a Kereskedelmi Minisztérium júliusra. Eközben az eladatlan lakások szintje kissé mérséklődött: 0,4 százalékkal kevesebb ingatlan várt értékesítésre augusztus végén, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés