Előfizetői tartalom

Csökken jövőre a háztartások fogyasztása - Ecostat

Portfolio
2006 második félévében a hazai reálgazdaság fejlődésének várható ütemcsökkenése kismértékű lesz, az éves eredményeket alig befolyásolja - véli az Ecostat. Az intézet lemezői szerint az Új egyensúly program, valamint a Konvergencia Program egyensúlyjavító intézkedései, a vállalati többletterhek, valamint a mérséklődő lakossági jövedelmek hatására a gazdaság 2007-ben mérsékeltebb ütemben növekszik, csökkenő mérleghiány mellett.

Az Ecsotat szerint az államháztartási és a folyó fizetési mérleg helyzete továbbra is kedvezőtlen, de az egyensúlyjavító intézkedések hatására idén várhatóan nem következik be további romlás. Az ország külső és belső egyensúlyának biztosítása, az államadósság jelentős csökkentése középtávon, következetes stabilizációs politikával valósítható meg. Államháztartási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés