Előfizetői tartalom

Bokros a reformokról: nincs alternatíva

Portfolio
Tragédiát jelentene az ország számára Bokros Lajos szerint, amennyiben a radikális, gyors egyensúlyteremtést és a reformok megvalósítását egy tesze-tosza politika váltaná fel, amellyel javítani kívánnák a kormány népszerűségét - írja az MTI . A volt pénzügyminiszter a közszolgálati televízió pénteki Nap-kelte című adásában kijelentette: nincs alternatívája a gyors és határozott stabilizációs és reform intézkedéseknek.

Bokros figyelmeztetett, hogy a nemzetközi sajtóban címlapra kerülő zavargások rossz fényt vethetnek hazánk megítélésére, és akár a nemzetközi tőke elfordulását is magával vonhatják. "A gazdaság fele részben lélektan. Főként egy olyan országban, amely ennyire kicsi, ennyire nyitott és ilyen mértékben ezer szállal fűződik a világgazdasághoz, tehát függ attól, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés