Előfizetői tartalom

Bajban a fejlődő piacok

Portfolio
Több külföldi befektetési bank is igen negatívan értékeli a fejlődő piaci eszközök rövid távú kilátásait. A nyomás két irányból érkezik. Egyrészt a politikai feszültségek több országban is egyre jelentősebbek, másrészt a fejlett piacokon is korrekció mutatkozik, az amerikai hard landing valószínűsége egyesek szerint növekszik.

A politikai körkép igen rondán néz ki. Magyarországon tízezrek követelik napok óta a miniszterelnök lemondását. Lengyelországban a kormánykoalíció áll összeomláselőtt. Latin-Amerikában Ecuadorban készül adóssága átütemezésére, Brazíliában Lula elnök van nyomás alatt. Az amerikai piacokat tegnap a Philadelphia FED által készített gazdasági hangulatjelentés bizonytalanította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés