Előfizetői tartalom

Varga Mihály: Nem beszélhetünk Orbán-csomagról

Portfolio
A kialakult politikai helyzetért a felelősöket meg kell nevezni, és ha szükséges jogi eszközökkel kell eljárni velük szemben - mondta Varga Mihály, ex-pénzügyminiszter mai napon megjelent interjújában. A politikus beszélt az Orbán Viktor által megemlített szakértői kormányról, és arról, hogyan gondolja a Fidesz konszolidálni a költségvetés helyzetét.

Jelen pillanatban nem a gazdaságpolitikai javaslatok állnak a teendők listájának élén, miután megkérdőjeleződtek a demokrácia alapjai a kormány működése nyomán - mondta Varga Mihály a NAPI Gazdaságnak. A kabinet szerinte közintézményeket befolyásolt, aminek köszönhetően ma már csak az Állami Számvevőszék és a Magyar Nemzeti Bank tartható hitelesnek a frakcióvezető-helyettes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés