Előfizetői tartalom

Sikerült visszajönnie a réz árfolyamának

Portfolio
A réz árfolyama a tegnap elszenvedett 2.4%-os hanyatlást a mai napon ledolgozta, így a tegnap tört 7300 dollár körüli támasszint eddig tartani tudja az árfolamot. A réz piaca az elmúlt napok negatív teljesítményét követően túladottá vált, a jelenlegi szinteken már megjelenhetnek a vevők. A fém piacán az emelkedést valószínűsítik a technikai elemzések, aminek a fundamentumok is segítségére lehetnek. A nyersanyagpiacok az olaj árfolyamának változására figyelnek, ami a további napokban is meghatározhatja az iránt a fém árfolyamának. Az elemzők többsége emelkedésre számít.

A Reuters által megkérdezett BaseMetals.com elemzője, William Adams szerint az olaj árfolyamának alakulása továbbra is meghatározó jelentőséggel bír a réz, és a többi nyersanyag piacán is. Ha a fekete arany árfolyama tovább esik, az a réz piacán is eladásokat fog gerjeszteni. Összességében azonban már pozitív elmozdulásra számít a szakértő a következő napokban. A Man...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés