Előfizetői tartalom

Gyurcsány: "Call me Frank" - Magasztaló cikk a Financial Times-tól

Portfolio
A miniszterlnök kényszerű vallomása, miszerint az MSZP hazudott az elmúlt években a gazdaság helyzetéről, meglepően nagy támogatottságot szerzett Brüsszelben - írja a Financial Times. Gyurcsány Ferenc párttársai előtt elmondott beszédével kapcsolatban a cikk szerzője nem fukarkodik a pozitív jelzőkkel, és úgy véli, egyik kijelentése akár az Európai Unió mottója is lehetne.

"Ez volt az egyik legérdekesebb, legszenvedélyesebb és legőszintébb politikai szöveg, amit valaha olvastam - még akkor is, ha előadója történetesen egy hazugsággyáros" - írja George Parker, a népszerű brit gazdasági napilap riportere. Mindezek ellenére a cikk szerzője úgy véli, most nem Gyurcsány szavain kéne legyen a hangsúly, hanem a tettein. Parker cikke bővebben az alábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés