Előfizetői tartalom

Nem változatott az MTV ostroma a közhangulaton: 57% vár politikai következményt - új felmérés

Portfolio
A kormányfő lemondását követelő tüntetők egy részének erőszakossá fajuló fellépése, és a Magyar Televízió székházának ideiglenes "elfoglalása" nem változtatott érdemben az ország lakosainak az ügy kipattanásának másnapjára - tehát hétfőre - kialakult álláspontján - írja közleményében a Gallup. A többség változatlanul úgy véli, hogy politikai következményekkel kellene szembenézni a miniszterelnöknek miután nyilvánosságra került, hogy saját maga szerint is folyamatos hazugságok árán nyerte meg az országgyűlési választásokat.

A drámai képsorok, és az eszkalálódott erőszakot kommentáló politikai erők és elemzők úgy látszik egyelőre nem voltak érdemi befolyással a politikai helyzet általános megítélésére. A Szabadság téren elszabadult indulatoknak nem volt érzékelhető hatása az események másnapján az ország teljes lakosságát tekintve: továbbra is a megkérdezettek 57%-a tart szükségesnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés