Előfizetői tartalom

Már az olaszoknak sem kellenek az ékszerek - Ismét lefele tart az arany

Portfolio
A tegnapi kereskedés során az arny árfolyama ismét lefele vette az irányt, ledolgozva a hétfői 10 dolláros többletet. A jegyzések ismét az 570 dolláros szintekre csúsztak vissza. A befektetőket az ékszergyártók felőli kereslet csökkenése aggasztja, így az olaj árak esése miatt megrengett nemesfém piacára fundamentális oldalról is negatív hírek érkeznek.

A nemesfémpiacokon a befektetési jellegű kereslet nem lankad, azonban a legfontosabbnak számító indiai, olasz és egyéb országok ékszerek iránti kereslete valószínűsíthetően a magas aranyáraknak köszönhetően visszaesett Jon Nadler, a marketwatch.com által megkérdezett kitco.com elemzője szerint. A GFMS elmúlt heti jelentésében arról adott számot, hogy 2006 első félévében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés