Előfizetői tartalom

Török Gábor: "a nemzeti koronában tehettek volna kárt"

Portfolio
Az ESTE tegnap esti műsorának vendégei voltak Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke, Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezető helyettese valamint Török Gábor politológus is. A műsor után a vendégek nem tudták elhagyni az épületet, mivel a tüntetők gyűrűjét nem merték megközelíteni. Rendőri védelmet nem kaptak, a szobákban kellett bújkálniuk ahhoz, hogy a betörő csoport ne találjon rájuk.

Török Gábor az Inforádiónak elmondta, hogy "ilyen társaság minden demokratikus országban megtalálható, de az sehol a világon nem fordulhat elő, hogy egy 20-50 fős radikális csoport képes legyen ekkora galibát okozni és elfoglalni a közszolgálati tévét". A politológus szerint "előfordult, hogy le kellett kapcsolni a villanyt és csendben maradni, hogy a behatoló tüntetők meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés