Előfizetői tartalom

Egy hét múlva értékeli Brüsszel a konvergencia programot

Portfolio
Pontosan egy hét múlva várható, hogy az Európai Bizottság véleményt mond a magyar konvergencia programról. Egyelőre semmilyen hivatalos véleményről nem tudunk a bizottság részéről, de néhány kiszivárgott információ, közvetett nyilatkozatok azt sejtetik, hogy a benyújtott dokumentumra szeptember 26-án pozitív hangvételű állásfoglalás várható.

Az MTI információi szerint szeptember 26-án válhat ismertté az Európai Bizottság véleménye a magyar konvergenciaprogramról. Bár hivatalosan senki nem nyilatkozott még erről a testület részéről, számítani lehet a pozitív elbírálásra. Október elején önkormányzati választások lesznek, így öt nappal azelőtt már ismert lehet a Bizottság véleménye. A konvergenciaprogram...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés