Előfizetői tartalom

Pokorni: a kulcs és a felelősség az MSZP kezében

Portfolio
Morálisan megsemmisült a miniszterelnök, akivel sem itthon, sem Európában nem lehet dolgozni - nyilatkozta Pokorni Zoltán a Fidesz alelnöke a hétvégi Gyurcsány botrány kapcsán. Pokorni szerint a megoldás az MSZP kezében van azzal, hogy az országot megszabadítja a miniszterelnöktől. A nagyobbik ellenzéki párt várhatóan a nap folyamán értékeli majd részletesen Gyurcsány önkritikus kijelentéseit.

Pokorni az MTV Napkelte című műsorában úgy vélekedett, hogy Gyurcsány csupán eszköznek tekinti az embereket hatalmi játékaihoz. Véleménye szerint saját hatalmi üzlete fontosabb volt, mint az embereké. Pokorni úgy vélte, hogy Gyurcsány miniszterelnökként kétszáz ember előtt sem engedheti meg magának, hogy ilyen trágárul beszéljen. Pokorni a miniszterelnök nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés