Előfizetői tartalom

Váratlanul csökkent augusztusban az USA ipari termelése

Portfolio
0.1%-kal csökkent augusztusban az ipari termelés az Egyesült Államokban a várt 0.3%-os emelkedéssel szemben. A kapacitáskihasználtsági mutató 82.4%-ra csökkent a júliusi 82.7%-ról (eredeti: 82.4%), a várt érték itt 82.5% volt. Az autók és alkatrészek nélküli ipari termelés augusztusban 0.2%-os csökkenést jelzett az egy hónappal ezelőtti 0.8%-os emelkedés után. Júliusban még 0.4%-kal nőtt az amerikai ipari termelés.

A feldolgozóiparon belül a termelés augusztusban változatlan volt a júliusi szintén 0.4%-os emelkedést követően.Kapcsolódó cikkünk2006.09.15 14:31Vártnál minimálisan jobb az amerikai infláció augusztusi alakulása (2.)A mai friss ipari termelési adatok is az amerikai gazdaság hűlésére utalnak és tovább erősíthetik azon (ma délután, az inflációs adatok nyomán) kialakult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés