Előfizetői tartalom

Veres: nem olyan a viszony, hogy távozásra kellene gondolnom (3.)

Portfolio
"Nem érzem annak semmi jelét, hogy a közeljövőben, az önkormányzati választásokat követően vagy a költségvetés elfogadása után mennem kell majd" ... " nem olyan a személyes viszonyunk (a miniszterelnökkel), a munkakapcsolatunk, hogy erre gondolnom kellene" - nyilatkozta az esetleges december körüli leváltásával kapcsolatban Veres János pénzügyminiszter a Népszabadságnak. A lap információi szerint ugyan vannak elképzelések a pénzügyminiszter-cseréről, de nincs még megfelelő jelölt a posztra. Felmerült Draskovics Tibor (aki épp Veres előde volt) és Surányi György neve (ő a korábbi jelzések szerint ugyanakkor az MNB-elnöki posztra esélyes jövő tavasszal).

A Magyar Nemzet több forrásból úgy értesült, hogy Veres távozása január körülre várható. A Világgazdaság arról ír, hogy nincs napirenden Veres leváltása és ennek előszelét sem érezni. Változtathat azonban a helyzeten, ha a konvergencia-program leadását követően kiderül, hogy az államháztartási hiányszám (elsősorban a 2007-es) mégsem tartható. Az Alkotmánybíróság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés