Előfizetői tartalom

Gyurcsány: mindenképpen cél a pártelnöki tisztség - eddig abban reménykedtek...

Portfolio
Azért, hogy a párt és a kormány irányítása közös akaratot tükrözzön, az önkormányzati választások eredményétől függetlenül indul az MSZP elnöki posztjáért Gyurcsány Ferenc miniszterelnök - mondta a Figyelőnek adott, teljes terjedelmében holnap megjelenő interjúban. A kormányfő ismét leszögezte: Veres János pénzügyminiszter pozíciója stabil, indoklása szerint 2000 óta mindegyik tárcavezető irányítása alatt jelentősen túllépték a kormányok a deficitcélokat, így nem a pénzügyminiszterek személye, hanem az azóta folytatott politika bukott meg.

A Gyurcsány-csomag intézkedéseivel kapcsolatos ellenzéki kritikákra a miniszterelnök kijelentette, hogy nincs olyan kidolgozott program, amelyik bizonyítaná, hogy a rövid távú kiigazítás járulékcsökkentéssel is elérhető. A büdzsé kiadási oldalának erősebb megnyirbálását számon kérőknek azt üzente a kormányfő, hogy az egyedül a 13. havi nyugdíjakra szánt összeg egészségbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés