Előfizetői tartalom

Tölts okosan! 6 Ft-tal csökken a benzin ára

Portfolio
A múlt heti 10, illetve 3 forintos mérséklődést követően újabb 6, illetve 5 Ft-tal csökken szerdától a benzin, valamint a gázolaj kiskereskedelmi ára - tudta meg a portfolio.hu. Az árcsökkentésre - mint azt reggeli írásunkban is jeleztük - az üzemanyagok nemzetközi jegyzésárainak visszaesése folytán nyílik mód.

Kapcsolódó cikkünk2006.09.11 05:50 Még mindig ne tankolj! Tovább zuhan a benzin áraA múlt héten is tapasztalható lejtmenet a mai napon is folytatódni látszik a nemzetközi piacokon, a délelőtt során az irányadó benzin jegyzésár 3.1, a gázolaj árfolyama pedig 2.1%-kal csökkent dollárban, mely forintban 3.7, illetve 2.6%-os csökkenést jelent. Továbbra is megfigyelhető ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés