Előfizetői tartalom

Edison sorsa újra kísért - reagálás Hamecz és Holtzer véleményére

Portfolio
Dr. Hegedüs László, Mérnök-közgazdász, az MKB nyugdíjpénztár gyógyszeripari tagozatának vezetője jutatta el szerkesztőségünkhöz a tegnapi Este című műsorban, Hamecz István MNB ügyvezető igazgató és Holtzer Péter (OTP Alapkezelő igazgatóságának elnöke) által képviselt véleményekre megfogalmazott reakcióját. Hamecz-Holtzer vélemény: 2006.09.06 10:19 Ez már rég nem nyugdíjbiztosítás A szabad véleményalkotást tiszteletben tartva a Portfolio.hu az írás közreadása mellett felhívja a figyelmet, hogy az alábbiakban megfogalmazott kérdések nem egy esetben a téma olyan mélységét (vagy részletezettségét) érinti, melyre a tegnapi TV műsor adottságai (elsősorban idő) mellett eleve lehetetlen lett volna válaszolni.

A Portfolio.hu október 17-én rendezi meg Magyarország első komplex, nemzetközi tapasztalatokat is lefedő nyugdíj témájú konferenciáját a WestEND Hiltonban (Budapest) Dr Hegedüs László írása (változatlan formában): Előszó: Miután Edison feltalálta az izzó lámpát érdeklődők ezrei keresték fel és tanulta tőle. Különösen lelkes ifjú tanítványok jelentkeztek, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés