Előfizetői tartalom

Ismét 70 dollár felett a Brent árfolyama

Portfolio
Már négy dollár körüli (5.3%) erősödést mutat a Brent típusú kőolaj árfolyama, és ismét a bűvös 70 dolláros szint fölé lépett. Az olaj piacán kialakuló vételi kedvet az hajtja, hogy Irán tegnap visszautasította az ENSZ Biztonsági Tanácsa által kidolgozott javaslatcsomagot, mely atomprogramjának felfüggesztésére vonotkozott.

Kapcsolódó cikkünk2006.09.01 09:34 Irán ragaszkodik az atomhoz - Amerikában 70 dollár felett zárt a nyersolajA Bloomberg által megkérdezett 48 elemzőből 18-an (38%) azt valószínűsítik, hogy a jövő héten az olaj ára tovább fog emelkedni, míg 16-an (33%) csökkenést, 14-en kismértékű elmozdulást jeleztek előre. Az elmúlt héten a megkérdezettek 44%-a csökkenést várt ettől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés