Előfizetői tartalom

A jövő hét emelkedést hozhat

Portfolio
Szűk sávban ingadozott az arany árfolyama a mai kereskedés során, jelenleg 623 dollárnál vannak a jegyzések. Percekkel ezelőtt publikálták az amerikai munkaerőpiaci adatokat, melyek a várakozásokkal megegyezően alakultak, így annak ellenére, hogy a dollár erősödni tudott a hírre, az arany árfolyama nem reagált jelentős mértékben. Az ezüst árfolyama 12.74 dolláron tartózkodik.

A munkanélküliségi ráta augusztusban 4.7 százalék lett, az előző havi 4.8 százalék, a konszenzus pedig szintén 4.7 százalék volt. Kapcsolódó cikkünk2006.09.01 14:33Várakozásoknak megfelelő munkapiaci adatok az USA-ban (2.)Az adatok hatására a dollár erősödésbe kezdett az euróval szemben. Az arany árfolyamának szempontjából kedvezőtlenül ítélhető meg a dollár erősödése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés