Előfizetői tartalom

Ma gázár-támogatási határidő - nem a végső

Portfolio
Ma nyújthatják be az önkormányzathoz a támogatási igényüket azok, akik augusztus elsejétől kívánnak jogosulttá válni a szociális alapú gázár-támogatásra - hívja fel a figyelmet a Szociális és Munkaügyi Minisztérium. Fontos megjegyezni, hogy azok, akik lemaradtak a jelenlegi határidőről, szeptemberben, illetve októberben is beadhatják a kérvényüket. Ebben az esetben az adott hónap elsejétől kapják meg a kedvezményt. A kérelmek benyújtására a végső határidő ez év október 31-e.

A támogatásra azok a három vagy több gyermeket nevelő családok, illetve fogyatékossági támogatásban vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülők jogosultak, akiknél az egy főre jutó jövedelem nem éri el az 51 600 forintot (egyedül élő esetén pedig a 77 400 forintot). A jogosultságot az önkormányzat jegyzője állapítja meg - jegyzi meg az MTI összefoglalója. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés