Előfizetői tartalom

Óriási meglepetés, nőttek az olajkészletek! - Tovább esik az olaj ára

Portfolio
Óriási meglepetést okoztak az amerikai Energia Ügynékség által közzétett olajkészletadatok a piacon, hiszen azok jelentősen eltértek a korábbi várakozásoktól. A nyersolajkészletek 2.4 millió hordóval 332.8 millió hordóra emelkedtek az augusztus 25-ével záruló héten, a benzinkészletek pedig 400,000 hordóval már második hete emelkedtek a 206.2 millió hordós szintre.

Kapcsolódó cikkünk2006.08.30 10:32Holnap lejár a határidő, felfele veheti az irányt az olaj ára?Az amerikai olajkészletadatok olyannyira meglepőnek bizonyultak, hogy a Brent típusú olaj árfolyama egészen 64.77 dollárig esett. Ezeken a szinteken utóljára június 19-én járt az olaj árfolyama. A brent árfolyamának alakulásaEnergia - alapanyag melléklet

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés