Előfizetői tartalom

Mi lesz Irán sorsa? - Felhúzták az aranyat

Portfolio
A nyitást követően az arany árfolyama a 614 dolláros szinten stabilizálódott és onnan nem mutatott jelentős elmozdulást egészen délután fél háromig. Az amerikai makroadok publikálásának hatására azonban az arany árfolyama egészen 620 dollárig emelkedett. Egyes szakértők szerint anemesfém árfolyamának támaszt ad az iráni atomprogram körüli feszült helyzet.

A ma publikált amerikai makroadatok szerint a második negyedéves amerikai GDP az előzetes 2.5% helyett 2.9%-kal bővült. A személyes kiadások árindexe változatlanul 4.1 százalékon áll, a volatilis elemektől megtisztított árindikátor (core) pedig kis mértékben lefelé módosult 2.8 százalékra (becslés: 2.9%).Kapcsolódó cikkünk2006.08.30 14:31 2.9 százalékkal növekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés