Előfizetői tartalom

Holnap lejár a határidő, felfele veheti az irányt az olaj ára?

Portfolio
A tegnapi kereskedés során a Brent típusú kőolaj új lokális minimumszinten, 65.6 dolláron zárt (5%-os eséssel), amire több mint két hónapja nem volt példa. A New York Merchantil Exchange-en a nyersolaj árfolyama nem tudott 70 dollár felett zárni, amit áprilisban lehetett utóljára tapasztalni. A ma hajnali olaj jegyzések valamivel feljebb kerültek annak köszönhetően, hogy a nyugatiak augusztus 31-ig adtak haladékot Iránnak atomprogramjának felfüggesztésére.

A Brent a tegnapi kereskedést ugyan 65.6 dolláron zárta, egy másodperccel előtte még 68.32 dolláros szinten jegyezték, ami enhye elmozdulás az egy nappal korábbi 68.84 dolláros zárószinthez képest. Irán augusztus 31-ig kapott haladékot az ENSZ Biztonsági Tanácsától, hogy felfüggessze atomprogramját, különben szankciókkal sújtják a perzsa országot. Az iráni miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés