Előfizetői tartalom

6 év hibáinak fájdalmasan nagy az ára - most kezdjük megfizetni

Portfolio
"Az elmúlt közel hat év során a hivatalban lévő kormányok, rövidtávú, vélt vagy valós választási érdekeiket szem előtt tartó, az ország hosszú távú fejlődését, európai felzárkózását és a tartós egyensúly követelményeit jórészt figyelmen kívül hagyó, sok tekintetben felelőtlen gazdaságpolitikát követtek" - állapítja meg a Konvergencia Tanács a programról alkotott, ma közzétett szakmai véleményében. A testület megítélése szerint ezeknek a hibáknak "társadalmi és szociális értelemben is fájdalmasan magas ára van".

Elérhető lehet a 2011-2013 közötti euró, ha.... A testület tagjai elöljáróban hangsúlyozták, hogy "sem a (kormány általi) felkérés, sem pedig a rendelkezésünkre álló szaktudás és információ nem volt elégséges ahhoz, hogy a Program társadalmi hatásait részleteiben, mélységében elemezzük." A vélemény bemutatásáról rendezett sajtótájékoztatón a tagok hangsúlyozták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés