Előfizetői tartalom

Variációk egy témára - elfelejthetjük az unatkozást erre a hétre!

Portfolio
Az előttünk álló héten magyar szempontból a fő téma a konvergencia-program társadalmi egyeztetése, véglegesítése lesz; azaz úgy is mondhatnánk, variációkat látunk majd egy témára (a magyar gazdaság egyensúlyi feltételeinek megteremtésére). Emellett fontos lesz még a mai kamatdöntés, illetve a ma megjelenő friss inflációs jelentés is. Csütörtökön reggel a második negyedéves beruházási adatokról kaphatunk képet, ezen a napon kezdődik a kormány két napos kihelyezett ülése is; kiemelten fontosak emellett az 5 és 10 éves államkötvény-aukciók eredményei is, melyek a piaci bizalom teszjének számítanak.

A régióban a cseh és a lengyel kamatdöntésre kerül még sor ezen a héten. A fejlett piacokon adatáradattal állunk szemben, azaz nyugodtan elfelejthetjük az unatkozást erre a hétre. Elég ha csak arra gondolunk, hogy amerikai fogyasztói bizalmi adat és Fed kamatdöntő ülés rövidített jegyzőkönyv, GDP-növekedés, EKB-kamatdöntés, amerikai személyes jövedelmi és kiadási statisztikák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés