Előfizetői tartalom

Lesz-e újabb benzinár csökkenés?

Portfolio
A múlt héten folytatódott a benzin világpiaci jegyzésárának mérséklődése, így nem kizárt, hogy újabb kiskereskedelmi benzinár csökkenés lesz tapasztalható ezen a héten is. Mint ismertes, az elmúlt két hét során a nemzetközi jegyzésárak jelentős mértékű visszaesésével párhuzamosan 6-6 Ft-tal mérséklődött a 95-ös benzin ára.

Az irányadó benzin világpiaci ára az elmúlt hét során 3.3%-kal csökkent, a forint gyengülésének következtében azonban a hazai autósok számára leginkább érdekes forintban kifejezett árak mindössze 2.2%-kal mérséklődtek. Mindezek következtében elképzelhető, hogy a szokásos szerdai árváltozás során a kiskereskedelmi ár újabb néhány forinttal csökken majd.Hasonló folyamatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés