Előfizetői tartalom

Bokros: "üzenem a kormányzati szereplőknek" - teendők a felsőoktatásban

Portfolio
Fontos előrelépésnek nevezte Bokros Lajos a tandíj bevezetéséről szóló döntést a felsőoktatásban, "ez szükséges, de nem elégséges feltétel" - hangsúlyozta a HBLF és az ICEG Európai Központ közös szervezésében ma rendezett konferencián. "Üzenem a kormányzati szereplőknek, nem muszáj mindent erre alapozni", más intézkedések is szükségesek - figyelmeztetett a CEU professzora.

Kapcsolódó cikkünk2006.08.28 09:50 Bokros: eljött az igazság pillanata - hallatlan előrelépés A volt pénzügyminiszter a felsőoktatásban a versenyhelyzet kialakulását nevezte a legfőbb célnak, ehhez negatív és pozitív teendőket vázolt fel. A negatív teendők a következők: - a fejkvóta-finanszírozást meg kell szüntetni (mennyiségi bővítésre ösztönöz, minőségromlás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés