Előfizetői tartalom

Veres-vélemény a konvergencia-programra adott piaci reakciókról (2.)

Portfolio
Nem pozitív helyett inkább azt mondanám, hogy vegyesek a piaci reakciók a konvergencia-program nyilvánosságra hozását követően - jelezte a portfolio.hu kérdésére Veres János pénzügyminiszter a mai kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Hozzátette: "ahogyan a részletek nyilvánosságra kerülnek, meg vagyok győződve arról, hogy pozitívan fog reagálni a piac".

Ezt azzal indokolta, hogy "nem nagyon látunk olyan pontot, ami az államháztartás területén kritikus lenne és a konvergencia-program ne foglalkozna vele". Az egyensúly irányába tett lépésekről szól a program - szögezte le. Ezt követően felhívta a figyelmet, hogy a program többek között az oktatás, az egészségügy, a közszféra átalakítására vonatkozó érdemi lépéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés