Előfizetői tartalom

3 amerikai adat is mozgathatja ma a piacot - előzetes

Portfolio
Két közepesen és egy meglehetősen fontos adat jelenik ma meg az amerikai piacról a délután folyamán. A legfontosabb ezek közül a tartós fogyasztási cikkek rendelésállománya, ezen felül a heti friss munkanélküliek száma, és az új lakások értékesítésének értéke lát majd napvilágot. Az előrejelzések szerint az ingatlan-, és az árupiaci adat csökkenő értéket vesz majd fel, míg a munkanélküliek száma növekedni fog.

A tartós cikkek rendelésállománya 2002 óta növekvő trendet mutat, az elmúlt hónapokban azonban visszaesésnek lehettünk tanúi. A piaci konszenzus szerint az adat -0.8 százalékos év/év értéket vesz majd fel júliusban, ami kisebb visszaesés a megelőző havi 2.9 százalékos növekedéshez képest. Az index viszonylag pontos előrejelző hatással van a feldolgozóipari termelésre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés