Előfizetői tartalom

Fazakas: biztosan elfogadja az Európai Bizottság a magyar konvergencia-programot

Portfolio
Várhatóan elfogadja majd az Európai Bizottság a frissített konvergenciaprogramot - véli Fazakas Szabolcs Európa Parlamenti képviselő. Fazakas nem tartja problémának, hogy konkrét céldátum a programban nincs. Véleménye szerint az uniós pénzcsapok időben és zökkenőmentesen megnyílhatnak Magyarország számára. Korábban léteztek olyan aggodalmak, hogy az aggasztó fiskális helyzet miatt az uniós támogatásokat esetleg korlátoznák.

"Az eddigi folyamatok alapján bízhatunk abban, hogy Magyarország számára időben meg fognak nyílni a 2007-es források" - nyilatkozta Fazakas Szabolcs Európa Parlamenti képviselő a Gazdasági Rádiónak. Ennek értelmében 2007 és 2013 között 22.4 mrd euró fejlesztési forrás áll majd hazánk rendelkezésére az unió részéről. A források számos kedvezménnyel érhetők el, ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés