Előfizetői tartalom

Hosszú hétvégék és munkás szombatok sora jön 2007-ben

Portfolio
A 10 munkaszüneti napból 6 keddre, vagy csütörtökre esik 2007-ben, ez pedig azt eredményezi, hogy szokatlanul sok, azaz 6 szombaton is dolgozni fogunk - hívja fel a figyelmet a Világgazdaság. Értesülései szerint erről már döntött is a szociális és munkaügyi miniszter, az elkészült rendelettervezetet azonban a héten még több tárca is véleményezi. A megszakítás nélkül üzemelő, vagy a munkaszüneti napokon is működő vállalkozásokat mindez nem érinti.

A lap írása szerint a csütörtökre eső március 15. miatt március 10-én dolgozhatunk és március 16-án pihenhetünk. A keddre eső május elseje miatt május 5-én fogunk majd dolgozni és április 30-án pihenni. A szintén keddre eső október 23. miatt október 20-án dolgozunk, és október 22-én pihenünk. A csütörtökre eső november elseje miatt október 27-én dolgozunk majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés