Előfizetői tartalom

Többen felfele várják a kitörést, mégis hanyatlik az árfolyam - Miért?

Portfolio
Az arany árfolyama közel három hetes mélypontra süllyedt, ami a közel-keleti konfliktus megszűnésének irányába ható Izrael és a Hezbollah közötti tűzszünettel és az ennek hatására visszaeső olajárakkal magyarázható. Az egyesült Királyság kormánya csökkentette a terrorfenyegetettség fokát, így ennek köszönhetően is csökkent az arany, mint biztonságos befektetés jelentősége.

A tegnapi tűzszünet és a visszaeső olajárak hatására a várakozásoknak megfelelően esett vissza az arany árfolyama a Marketwatch.om által megkérdezett Jon Nadler (Kitco.com elemzője) szerint. A TheBullionDesk elemzője, James Moore szerint az arany ára a biztonságos befektetés funkciójának köszönhetően emelkedett a korábbi kereskedések során, és ennek tudható be a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés