Előfizetői tartalom

Hogy ki mennyivel nőtt az elmúlt időszakban? - a héten kiderül

Portfolio
Az előttünk álló hét magyar makronaptára bár nem üres, de piaci szempontból fontosabb adat csupán kettő lesz. Kedden megtudhatjuk, hogy milyen ütemben nőtt az idei második negyedévben a magyar gazdaság, csütörtökön pedig a júliusi vártnál nagyobb államháztartási többlet okai, illetve az év hátralévő részének hiányfolyamata derülhetnek ki. A régióban a szlovák GDP-növekedés is ismertté válik kedden szintén a második negyedévre vonatkozóan.

Ezen kívül megtudhatjuk még, hogy milyen ütemben bővült a német, illetve az euró-zóna gazdasága az április-júniusi időszakban. A fejlett piaci adatok közül fontosak még kedden az amerikai termelői, majd szerdán a fogyasztói árindex-adatok, kedden még az amerikai nettó tőkebreáramlás legutóbbi alakulása. Szerdán a friss amerikai ingatlanpiaci adatok, illetve az ipari termelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés